Den 22april
 
 
 
Eftersom jag varit så grymt duktig och suttit hemma i lägenheten hela helgen med uppsatsen och Fredrik varit instängs på jobbet, drog vi till mammas kolonilott igår kväll. Finns det nått bättre än grillad kyckling?! Nää!

LörDag
 
 
 
Insåg att detta blir den sista lördagen då jag befinner mig i 20års spannet. Puuj! Nästa helg är det nämligen 30 som gäller.
Dagen till ära har jag inte gjort mer än nödvändigt. Har konstaterat att min extrema trötthet inte beror på lågt hb. Fick hjälp av mamma igår att kolla upp det. Ligger fortsatt över 110. Så med andra ord är det bara att försöka sova bättre! Bara ja..

 
 
Mödan värd
Anledningar till att jag längta till sommaren:
- Det blir varmare
- Vi kan dricka vårt kaffe i parken
- Skolan är slut!!
- Bäbis kommer
- Jag kan sluta noja över att att bäbis inte mår bra så fort jag får ont i magen...

Jag vill inte låta otacksam. Våren är mer än välkommen! Men jag har bra lust att spola framåt en aning och ta sommaren på direkten. Sedan illamåendet försvann för ett par veckor sedan har jag verkligen kunnat njuta av bäbismagen. Och det är en härlig upplevelse! Men ju större den blir ju mer stryk tar min kropp. Framför allt mina stackars tarmar som inte mådde särskilt bra redan innan bäbisen flyttade in. Idag är jag trött och grinig efter ytterligare en natt av dålig sömn.
Jag beklagar min klagan. Men den härliga resan som man gör när man är gravid innehåller även en hel del regn och rusk. Men om allting går som det ska är det ju mödan värd. Det är ju tur att man vet det.