Sova?
Lilltjejen är inne i en jag vill inte sova på dagarna om jag inte får ligga hos mamma i soffan för då kan jag tänka mig att sova en kvart- period. Grrr.. så fort jag lägger henne ifrån mig så vaknar hon. Hon har heller inte riktigt förstått att i vår familj kliver vi inte ur sängen innan 7.30 så länge vi inte ska till jobbet. Varje morgon vid kl 6 slänger jag fötterna över sängkanten och håller tummarna för att jag någon gång under dagen ska få möjlighet att sluta ögonen och ta igen i alla fall några minuter av den sömn som saknas efter natten. Det är ju det man fått höra, sov när bebisen sover. Mmm.. om bebisen bara skulle sova!!
 
130723
Så kom HON. Den 23 juli. Förlossningen gick fortare än väntat dock inte helt problemfritt. Men när hon väl låg där på mitt bröst och man undrar vem den här lilla saken är, den känslan är obeskrivlig. Tiden på förlossningen och BB är det häftigaste jag upplevt. 
Nu har hon hunnit bli 5veckor och har visat sig vara en snäll och nyfiken liten tös. So far so good och livet blir aldrig det samma. Det är underbart att ha henne hos oss men en omställning som inte går att föreställa sig.