Dotter
Idag är det 3månader sedan lilltjejen föddes. Det käns fortfarand svårt att förstå att hon är vår. Även om jag lagt orden i min mun om och om igen är det svårt att kopla samman ord och innebörd. Hon är det värdefullaste jag har men att hon är min dotter och jag hennes mamma käns fortfarande nästan för ovärkligt. 

Nu är vi påväg ner till Halmstad. Tösen är lite förkyld och låter som en lite  grisunge där hon sitter. Men titt som tätt blir det tyst. Då måste jag lägga handen på hennes mage och försäkra mig om att hon andas.Hjärtat utanför kroppen
Jag läste igår att "från den stund du får ett plus på stickan kommer du bära hjärtat utanför kroppen". Det är så sant. Jag har aldrig reflekterat över hur farligt det är att leva, fören nu. Det går inte längre en dag utan att jag skräms och blir rädd för vad som kan hända. 
Men jag antar att det ingår i konceptet?8/5 eller 24/7?
Hade en liten diskussion med min sambo igår. Har känt mig en aning sliten de senaste dagarna. Detta har i sin tur fått mig att känna att att det här med att vara mammaledig inte är så kul, känt mig irriterad och lite nere. Inga konstigheter med det egentligen. Alla dagar är inte rosenskimrande och underbara. Det kan man ju inte förvänta sig. Ibland är det rent utav skitjobbigt och tråkigt. Men tillbaka till poängen. Jag fick kommentaren "du är ju mammaledig" under vår diskussion. Jo, jag vet, men vad ska det innebära? Är jag det 24/7 eller 8timmar 5 dagar i veckan? Vilka krav kan jag ställa på min sambo när han är ledig? Dela lika på allt? Diskussionen fortsätter..