Hösten
Ojojoj. Nu har 9 veckor och 3 dagar passerat sedan jag satte foten på jobbet sist. Imorgon börjar allvaret igen. Det har varit en bra sommar, men mer om det senare.
Jag spenderade mina sista lediga timmar hemma hos mor och njöt av sommarens sista värmande solstrålar i trädgården. Imorgon börjar hösten. 

Föris
Jaha. Då hänget lill-strumpan på föris alldeles själv. Känns en aning märkligt att inte ha en aning om vad hon sysslar med. Visserligen är väl chansen ganska så stor att hon hänger över legolådan eller brummar med en bil över golvet, men jag kan ju inte säkert veta. Vanligtvis när vi lämnar henne ifrån oss kan vi ju bara skicka iväg ett sms för att ta reda på vad som händer. Tror dock inte förskolefröknarna skulle bli så roade av att jag telefontrakaserar dem. Så jag får fortsätta att sitta här och undra och vara lite små nervös..
 
 
Sensommar
Och så var sista lediga veckan här. Sensommaren är i full gånga och temperaturen har lagt sig på en behaglig nivå. Lilltösen har börjat på förskolan och vi försöker hitta tillbaka till rutiner här hemma. Hon trivs. Första dagen var det så spännande att hon glömmde bort att vi var där. Idag, 4 dagar senare gick hon inte många meter ifrån mig. Så vi får se hur det går.

Sommaren har gett tid till reflektion. Att snart gå tillbaka till jobbet skapar blandade kännslor. Jag tror mig i alla fall veta vad jag vill göra. Men jag är inte riktigt där, så jag hoppas på vissa förändringar.