2014
Och så har ännu ett år snart passerat. Det går undan nu för tiden. Vet inte riktigt om jag är redo för 2015 än om jag ska vara ärlig!
Kör en liten nyårsresumé. Det är alltid lika kul att påminna sig själv om vad man faktiskt gjort.
 
Vilket datum under 2014 kommer du alltid att minnas?  Den 29e September. När läkaren berättade att hon såg två små tickande hjärtan på ultraljudsbilden. Precis som på film och total förvirring. Jag trodde att jag förstått fel och vågade inte fråga om det verkligan var tvillingar. Tänkte först att hon bara visade hjärtat från olika vinklar. Dagen efter läste jag läkarintyget och där stod det trots allt duplexgraviditet!
 
Dog någon som stod dig nära? Lyckligtvis inte.
 
Vilka länder reste du till? Spanien och Turkiet  
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Min dotter och så många gånger om! Hon är galet kul och söt när hon vill. Att plusa inne på Friskis och Svettis toalett gjorde mig ganska glad det också och familj och vänners reaktion på att det var två. Framförallt min systers reaktion, då hon åter igen är den mest uttrycksfulla!
 
Saknar du någonting under 2014 som du vill ha 2015? Hmm..Det jag kan komma på är träning. Att ta hand om min kropp. Bara några veckor efter att jag fixat träningskort och faktiskt kom igång att träna började jag spy. Typiskt!
 
Önskar du att du gjorde mer av någonting? Mer än träning.. Träffa vänner. Det önskar jag alltid, men är inte så bra på att rätta till det.
 
Önskar du att du gjort mindra av någonting? Haft prestationsångest. Och slösurfat.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Öhh.. tror jag firade hemma hos min mor. Fick barnvakt och tog sambon med mig ut för en bit mat. Somnade antagligen mätt och belåten alldeles för tidigt.
 
Din största framgång på jobbet 2014? Känner mig mer och mer säker på vad det är jag vill jobba med och vad jag är bra på. Skön insikt.
 
Största framgång privat? Oj..ja, jag är riktigt nöjd över vilken härlig människa vår tös blivit. Och att jag bryr mig mindre och mindra om vad andra gör och tycker.
 
Din högsta önskan just nu? Att nästkommande 18veckor ska gå så smidigt och bra som möjligt. Att Molly ska ta omställningen bra. Och att ungarna sover och inte skriker allt för mycket.. Jepp..där ligger fokus just nu.
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Förhoppningen är att ta hand om min kropp bättre. Att vårda mina förhållanden mer och att prioritera mig själv och min familj ännu bättre. Gå till frisören!

 

 

 
Julen avklarad
Så var denna jul avklarad. I söndags rättare sagt. Vi har farit runt en del, men jag kan säga att jag inte har så mycket emot det. Det är ganska så skönt att komma till dukat bord så att säga. Mycket mat, en väldans massa julklappar, godis och familj. Precis som det ska vara.
 
 
Stillhet och tystnad
Här sitter jag och njuter av stillhet och tystnad. Tösen somnade i vagnen på väg hem från affären. Tar mig en bit choklad under tiden.. eller ja en var en rejäl underdrift. 
Fick en liten insikt i morse. Det kommer att bli så fruktansvärt rörigt med 3 barn. När jag är själv har jag nog att hålla reda på den vi har. Kom fram till att jag inte borde tänka på det alls. 
Igår var halvtid. Chansen är väl övervägande stor att det är mindre än halva tiden kvar. Här i stan tar man ställning till igångsättning i v38 med tvillingar. Jaha.. jag undrar lite vart de här 140 dagarna tog vägen. Känner mig fortfarande inte särskilt gravid.