Ett år sedan..
För ett år sedan hade jag sett ett så kallas spökstreck på gravtestet. Förvirrad sprang jag in på apoteket på väg ner till gymmet. Inte kunde jag hålla mig tills jag kom hem heller, så där inte på toaletten på Friskis och Svettis fick jag bekräftelsen på att vi väntade en till.. Trodde vi ja... Men det dröjde en månad till innan den stora choken.
 
 
              
 
 
 
Egentid och Bröllop
 
 
Missförstå mig rätt. Jag älskar mina barn, man fy vad skönt det är när det är tyst! Äntligen börjar vardagen igen och varje stund stora tjejen är på förskolan och småtjejerna sover är mamma-tid!
Än så länge har jag mest suttit här. Redigerat bilder från helgen som var. I torsdags for vi ner till Halmstad för att spendera lite tid med barnens farmor och hennes man. Under lördagen fick vi sen barnvakt och drog till Varberg på bröllop! Kalas!
 
 

 
Acceptera
Önskar att jag hade tid att skriva ett lite längre inlägg, men den möjligheten fins inte. Dock vill jag väcka lite frågetecken angående uppståndelsen med sd's reklam. Är det ok att rättfärdiga vandalism av det slaget? Är det accepterat att förstöra för dem som har en annan åsikt än en själv?
Eller är det så att människor ska vara smarta nog att själv kunna förstå när det är ok eller inte att förstöra, men inte smarta nog att ifrågasätta sd's reklam? 
Personligen hade jag hellre förklarat för mina barn vad jag inte kan acceptera med sd än att behöva förklara varför vissa människor ska kunna förstöra och andra inte.