Ett år sedan..
För ett år sedan hade jag sett ett så kallas spökstreck på gravtestet. Förvirrad sprang jag in på apoteket på väg ner till gymmet. Inte kunde jag hålla mig tills jag kom hem heller, så där inte på toaletten på Friskis och Svettis fick jag bekräftelsen på att vi väntade en till.. Trodde vi ja... Men det dröjde en månad till innan den stora choken.
 
 
              
 
 
 
#1 - ellinor

Åh så spännande. Suget efter ett syskon kommer och går här hemma. En sån här historia gör att längtan finns där lite extra!

Svar: Haha.. ja, dessvärre är det ju bara en liten del av det hela ;) Det blir helt klart inte lättare andra gången. Man tror att man är rutinerad efter första liksom.. om det ändå vore så enkelt..hehe.. Men spännande helt klart! Och ska man ändå ha fler är det lika bra att ha det överstökat :P Vi känner ändå att den tuffaste biten är över och vi kommer liksom aldrig behöva gå igenom det igen. Det senaste året har definitivt varit det tuffaste för mig och Fredrik. Plus alla fördelar att många kids omkring oss är i samma ålder, typ kusiner. Tummen upp!
Martina Wilhelmson

#2 - Aurora

Åh vilken chock det måste bli ändå... Älskar mitt barn givetvis men hade hon varit tvillingar så hade det nog varit överväldigande haha <3
Häftigt och man klarar ju av det, men jag som är så känslig skulle ju kollapsa med jämna mellanrum ^^,