Magiskt
Vad beklagar man sig över när man har ett barn egentligen? Jag vet själv att jag periodvis tyckte det var tufft att få så lite tid för mig själv och dagarna då bara famnen dög kunde suga musten ur en. I dagsläget vill jag bara tala om för alla med "bara" ett barn att njut för fasen! och om det nu är så fruktansvärt jobbigt, överväg att inte skaffa fler. Haha.. lite lagom pessimistiskt. Nu mera existerar inte egentid. Möjligen att man kan få någon tyst timma innan man själv går och lägger sig, men då är jag ändå för trött för att göra något annat än att ligga på soffan. Ofta somnar jag dock under tiden jag försöker få stora tjejen att sova. Gudskelov börjar Molly förskolan om någon vecka och vi kan börja komma in i vardagen och rutiner igen.
För tillfället sitter jag ute på altanen med en liten tjej som nynnar på Idas sommarvisa och titt som tätt kör på mig med leksaksbilen.
Japp, så fick vi ta en liten paus då hon körde över altankanten. Gjorde säkert skitont att falla andlöst ner, men hon är en tuff liten brud och återhämtade sig snabbt. Kan visserligen ha varit så att jag berättade att mina planer för att äta glass efter lunchen. Det brukar leda till gladare miner.
Men som ni förstår är det inte ofta man har möjlighet till att ostört rensa bland sina tankar. Det tär en aning på mitt psyke. Jag önskar så att kunna ägna mer tid till att skriva. Har så mycket som vill ut. Man jag har inte tiden varken till att skriva ner det eller att formulera meningarna som jag vill.
Tack och lov ser jag att det går åt rätt håll. Tvillingarna blir mer och mer nöjda och börjar få lite fastare rutiner. De börjar bli två riktig goa töser som ligger och sprattlar och skrattar på sin filt. Det ger ju faktiskt lite energi tillbaka!
Helt plötsligt sprang tösen in i huset och jag fick säkert två minuter av att bara höra vinden i träden. Magiskt!
 
 
#1 - E

Jag har ett barn & känner att jag aldrig har tid till mig & vad jag vill. Men ditt inlägg fick mig att inse annat. Bra att vidga vyerna ibland!

Svar: :)
Martina Wilhelmson

#2 - ellen

Den där altanen alltså, farlig sak 🙈😂

Svar: Haha! Eller så är det våra barn som lever lite på gränsen :P
Martina Wilhelmson