Passa på
Just nu passar jag på. Passar på att använda ursäckten att ha gravidhjärna, passar på att lägga upp fötterna på bordet och passar på att vara ensam. Idag är jag ensam bland folk. Passade på att vara spontan och tog en extra frukost på EspressoHouse. Utnyttjar deras WiFi i väntan på att stan ska öppna. Tänkte se mig om efter en drop-in tid till frisören. Var på riktigt år och dagar sedan jag satt i en frisörstol. Har noll koll på frisörer i Norrköping, men det blir nog inte värr än vad det är. Passa på att unna sig själv lite piff.
Och ja, jag är precis så trött som bilden visar. Nattsömn har jag sagt hej då till för flera veckor sedan. Räddare i nöden
Mina räddare i nöden har just varit här för att hämta skruttan. En liten tur till parken blev det trots allt för henne idag. Det är tur jag har min mor och hennes sambo.
Min egen sambon jobbar hela helgen vilket betyder att jag i princip är ensam med Molly från kl13 på lördag till kl16 idag. Vanligtvis kan det vara riktigt mysig, men just nu är det i ärlighetens namn lite ångestladdat. Är det inte illamående eller foglossning så kommer sammandragningarna som en stark påminnelse om mitt tillstånd. Igår ville det inte riktigt ta slut. Än så länge har sammandragningarna inte gjort särskilt ont, men med ett troll som vill göra allt hon inte får började det bli riktigt obehagligt. Jag älskar egentligen att hon är så pass nyfiken och företagsam, men just nu hade det underlättat om hon hade kunnat uppskattat en bra film nån gång ibland.
Igår gick vi även in i v30. Det är verkligen inte långt kvar nu.
Ensamma hemma
Vi firar inte Allahjärtansdag alls vanligtvis. Tycker väl det är en aning för kommersiellt och gillar väl att mysa till det lite spontant i stället, när det finns behov till det. Men i år råkade behovet faktiskt finnas just den 14e Februari. Min mor var ledig och hade ingen som helst bekymmer med att få en helg med minstingen. Uppskattas nog av alla parter. Det brukar ta ca 2 sekunder, sen är hon så upptagen att hon inte bryr sig ett dugg att man går. En och annan slängkyss och vinkning kanske hon avvarar.
Men i alla fall.. barnvakt var min överraskning till sambon och inget mer avancerat än så. Att bara kunna ta en eftermiddag som den kommer, utan att anpassa sig var nog mer uppskattat än romantiskt restaurangbesök och presenter. En trerätters middag slängde vi dock ihop och en redig långfrukost har vi just avverkat. Härligt.