Regn
Regn, regn och ännu mer regn. Så större delen av dagen har spenderats i soffan. Det är full rulle på 2åringen. Vi andra hade en lång natt. Täppta näsor och magknip på småttingarna. Att trösta två små samtidigt på egen hand är inte lätt och man kan ju bryta ihop för mindre. Det är tur att vi än så länge är två på nätterna och det går att hjälpas åt om det behövs. Känslan av att vara otillräcklig börjar jag vänja mig vid och så smått sänka kraven. Inte helt lätt att acceptera att man måste göra det.
Två-åringen har underhållts med kakbak, fika och nu har vi hämtat en hög med böcker. Tillskotten styr
 
 
 
Ja det blir inte mycket uppdatering här nu för tiden. Prioriteringarna sätter stopp för det. Av flera anledningar har det tagit längre tid att landa i vår nya tillvaro än förra gången, men jag låter det göra det. Här hemma är det i alla fall de två nya tillskotten som styr och vi försöker med så fasta rutiner som möjligt. Tyvärr är det en tredje tjej som hamnar lite i kläm, men vi jobbar på det.
Sommaren är äntligen på intåg och det känns välbehövligt. Allt blir lättare och trots dåligt med sömn fylls man med ny energi. Ikväll vankas grill med främmande så dags att ta tag i förberedelserna.
 

 
 
 
Landa
Vi har sakta men säkert börjat landa här hemma. Just nu består dagarna mest av matning, blöjbyten, mys och lek. Denna gång har allting flutit på väldigt smidigt och jag slås av hur snabbt erfarenheten från förra gången faller på plats. Småttingarna är än så länge väldigt snälla och sover mest. Vi är faktiskt lite förvånade över hur mycket de sover. Storasyster var nämligen väldigt pigg redan från början och sov bara kortare stunder. Vi försöker njuta av lugnet så länge det varar.
Det svåra just nu är att tillgodose 3 barns behov samtidigt. Samvetet får sig törnar mest hela tiden då man inte räcker till. Jag är tacksam för att vi än så länge är hemma båda två, men redan nervös för när jag blir ensam. Nu kommer inte sambon jobba heltid när han väl går tillbaka till jobbet, men förskolans tider för barn med föräldralediga föräldrar är inte riktigt anpassade efter de som jobbar skift. Hämtning är senast kl14 vilket betyder att vi hämtar samtidigt som sambon börjar jobba och att dottern i stället är på dagis när vi båda är hemma. Vi ska se om vi lyckas lösa lite extra och förhoppningsvis mer flexibla timmar på förskolan. Tydligen finns det viss möjlighet till det när man får tvillingar.