Ostördhet
Det är faktiskt helt otroligt att våra tvillingtjejer går upp i vikt över huvud taget. De åt mat för cirka 1 och en halv timme sedan och har kräkts minst 5 gånger vardera. De kräks lagom tills att det är dags att äta igen. Vi börjar bli lagom trötta på det nu så här 6 månader senare. Nu när de är allt annat än stilla blir det ganska så kladdigt. Den mysiga bebistiden har mest luktat spya för vår del.

Har i övrigt blivit helt beroende av morgonpromenader. Nu när vädret är så friskt passar jag på. Det är liksom ända möjligheten jag har till lite eget tänkande i ostördhet.

 
 
 
#1 - Anna

Det är tufft med detta kräkande. Mina tvillingtjejer gjorde lika dant o min bästa väns tvillingar!! Men håll ut det blir bättre när de reser upp sig mera o äter vanlig mat. Mina är 20 nu o har inte tagit skadda!!!
Bebistiden är jättejobbig men jag lovar det vänder o blir bättre!! Med facit i hand är det mycket bättre med tvillingar än ett ensambarn!!! De har alltid varandra. När de väl börjar leka med varandra så blir du överflöddig😊

Svar: Åh tack Anna!! Det är just sånt jag behöver höra nu. De första månaderna har varit tuffa minst sagt. Och kräkandet gör det verkligen inte bättre. Känns en aning hämmande 😕
Försöker intala mig själv att det är värt allt slit, så det är skönt att du skriver att det lönar sig tillslut ☺️💕
Martina Wilhelmson