Januari
Jag kommer inte att sakna den månaden. Fyra veckor av någon sorts magsjuka, förkylda barn, febrig 2åring, magsjuk sambo och tillsist magsjuk igen. 
Så vi lämnar denna månad, går vidare och ser inte tillbaka. Så skönt. 
Tog en stunds egentid och gick ner till nyöppnade Espresso House på station. Kolla läget. Trevligt. Nära och bra. 
 
En god tanke..
Jag hade en tanke att börja detta år med att se över min kost, minska energiintaget, lägga upp nån "tappa vikt" kategori här på bloggen och lite före-bilder. Första veckan har kosten till stor del bestått av vitt bröd och läsk. Har tappat ca 3kg. Effektiv diet. Nyckeln har varit.. MAGSJUKA.

Här sitter man och googlar fram en massa fina recept och skriver ner matschema. Sen går man och drar på sig nån skit och tappar matlusten i över en vecka.
Men försöker se det positiva i det hela. Att kickstarta mitt nyttigare liv med en fasta är säkert bra. Dessutom borde det bli hyfsat mycket lättare att minska på portionsstorlekarna nu. Hee?

För att göra vardagen ytterligare lite mer intressant drog jag här om dagen på mig någon form av kliande utslag på hela kroppen. Klockan 2.35 igår natt gick jag upp och tog en kall dusch i ren kli-panik. Lyckligtvis kläckte tillslut min sambo idén att han nog hade lite antihistamintabletter i nått skåp. YES!! Så inatt hade jag kunnat få sova gott om Meja också hade valt att göra det.. Aldrig är jag nöjd.
Gott Nytt År
Det blev ett lagom nyårsfirande. Hemma med vänner. De två små somnade vid 19 och sov sen sött. De stora barnen höll sig tappert vakna till efter tolvslaget. Där efter däckade Molly ganska så omgående. Det var första gången på väldigt länge Fredrik och jag kunnat sitta i mer eller mindre lugn och ro och umgås med andra vuxna vänner tillsammans.