En god tanke..
Jag hade en tanke att börja detta år med att se över min kost, minska energiintaget, lägga upp nån "tappa vikt" kategori här på bloggen och lite före-bilder. Första veckan har kosten till stor del bestått av vitt bröd och läsk. Har tappat ca 3kg. Effektiv diet. Nyckeln har varit.. MAGSJUKA.

Här sitter man och googlar fram en massa fina recept och skriver ner matschema. Sen går man och drar på sig nån skit och tappar matlusten i över en vecka.
Men försöker se det positiva i det hela. Att kickstarta mitt nyttigare liv med en fasta är säkert bra. Dessutom borde det bli hyfsat mycket lättare att minska på portionsstorlekarna nu. Hee?

För att göra vardagen ytterligare lite mer intressant drog jag här om dagen på mig någon form av kliande utslag på hela kroppen. Klockan 2.35 igår natt gick jag upp och tog en kall dusch i ren kli-panik. Lyckligtvis kläckte tillslut min sambo idén att han nog hade lite antihistamintabletter i nått skåp. YES!! Så inatt hade jag kunnat få sova gott om Meja också hade valt att göra det.. Aldrig är jag nöjd.
#1 - Ellinor

Vi kan kämpa tillsammans! Jag lyckades också tappa några kilon i den berömda magsjukan, så nu behöver jag också inspiration för att fortsätta komma ner i vikt! 😄 annars kommer jag sitta här och käka choklad hela kvällarna

Svar: Super! Det kör vi på.. Så när vi åker till Halmstad i sommar kanske vi tom frivilligt åker till beachen..:P
Martina Wilhelmson