Drinkar och tapas

Igår blev det drinkar, tapas och ännu fler drinkar tillsammans med kärt sällskap. Trots relativt högt alkoholintag vaknade jag med mer energi och gott humör än på länge!

Lugn

Under torsdagen och fredagen fick vi lite avlastning av min mamma. Först tog hon småtjejerna en stund över lunchen i torsdags. Vi passade på att ta en sväng till havet och lyckades hitta lite lugn. På eftermiddagen byttes kidsen av och Molly fick stanna över natten. Det blir sån skillnad när barnen inte är överrepresenterade.

Njuta av sommarvärmen
Det är ett jäkla tjat om att man ska vara ute och njuta av sommarvärmen. Så idag siktade vi på lite parkhäng. Molly och Fredrik klädde om till badkläder och vi andra så lättklätt som möjligt. Molly tog bestämda steg mot vattnet och Fredrik efter. Jag och de små intog gungorna. Det gäller att vara snabb när det är två gungor lediga bredvid varandra.

Efter att par minuter var gungorna tråkiga och småttingarna klättrade mer eller mindre ur dem på egen hand och satte av åt varsitt håll. När jag tillslut lyckades mota dem mot samma riktning satte de i stället av mot rutschkanan. Och inte så att de vill åka. De ska klättras uppför, samtidigt som en drös större barn försöker åka nedför. Jag lyckas bära bort dem två gånger innan Meja blir påkörd och Lisa i samma stund halkar och slår i. Så samtidigt som jag försöker torka blod från Lisas mun försöker jag mota bort Meja från att bli påkörd av unge nummer två. Vi gick hem.

Så nej, kan inte påstå att jag tycker sommarvärmen är speciellt härlig. Och känner heller inget jätte behov med att vistas ute.