Lättare

Tänka sig. Det bliven liten löprunda idag! Sakta men säkert. Tog hjälp av försvarets träningsapp. Tummen upp! Känner mig redan lättare, piggare och hälsosammare ;)

Ekorrhjul
Det stora ekorrhjulet rullar på. Lämna barn, gå till jobbet, komma hem, fixa mat, lägga barn och gå och lägga sig. Vet inte riktigt vad jag tycker om det hela.

Inser att jag kanske borde ta till mig det här med att träna. Det är ju liksom inget nytt att träning sänker stressnivåerna och får en att må bättre. Så här kan jag inte sitta och känna mig hjälplös. Just do it.
 
 
 
 
 
 
Knepig sådan
Här rullar livet på. Så pass fort att det är svårt att sätta sig ner och få det på pränt. Jobbschemat är pressat och 1 och ett halvåringarna är i den åldern då de försöker uttrycka väldigt mycket men vi andra har svårt att förstå. Nu i veckan har jag legat hemma med magsjuka. Knepig sådan och nu i efterhand så funderar jag på om det inte ligger stress bakom. Även om jag nu tycker om mitt jobb och att ha lite tempo så blir det en stress, framför allt som ny. Landstinget vill att vi presterar lite mer än vad som kanske är rimligt när man arbetar till stor del med barn. Psykiskt så känner jag mig lugnare nu för tiden men känslan är att kroppen var så pass sliten innan att den kanske inte riktigt fixar denna nya typ av stress. I don't know. En gissning från min sida. 
Tack och lov verkar de två små trivas på föris.