Sagostig
Prinsessan Estelles sagostig. Väl värt ett besök! 
Min far har sin sommarstuga bara en bit där ifrån. Dom har varit där vid flera tillfällen med min systers barn och mer eller mindre uppmanat oss att åka dit. Helt perfekt för oss med barn som har spring i benen och nyfikna blickar.
 
 
Kvällarna blir mörkare
Dagens väder påminner en om att hösten är på väg. Jag är en av dem som älskar hösten. Tidig höst är helt klart min favorittid på året. När löven ändrar färg, luften blir sval och fuktig och kvällarna blir mörkare. 
Men än är sommaren här. Vi försöker krama ur det sista av den.
 
 
 
 
 
Ut i skogen
Här barnen röjer runt i köket och man misstänker att det kanske gör nått de inte ska men man vill heller inte avbryta dem då de äntligen sysselsätter sig själva. En sån stund har jag just nu.
Det är svårt att underhålla barnen just nu. De kräver tyvärr ganska mycket underhållning för att inte göra hyss. Och vi föräldrar börjar bli rätt slitna.
Igår tog vi med barnen ut till Getåravinen. Där kan de springa fritt och röja loss tänkte vi. Japp, så tänkte vi. Det känsed helt rimligt. 
Lisa höll ett stadigt grepp om mig konstant, alla tre blev kissnödiga exakt samtidigt och att få barr på händerna när man rörde marken var något alldeles fruktansvärt. Ja, men ett gott försök var det åtminstone.

(Okej, det var inte så farligt det här med att barnen röjer runt själva i köket. Dom hade bara dragit loss alla sugrar på Capri-sonne påsarna.)