Provsvar
Barnen är hos min mamma fram till imorgon. Jag försöker mig på lite vila. Att det ska vara så svårt att varva ner. Bara ljuden av att Fredrik står och pysslar i köket är ju störande. 
Förra veckan var jag på vårdcentralen för provtagning och ett samtal med psykolog. Försöka nysta lite i vad som försegår. 
 
 


Trötthet trots vila
Koncentrationssvårigheter
Minnesstörningar
Lättirriterad och kort stubin
Hjärtklappning
Yrsel
Tryck över bröstet
Ljudkänslig
Ångest
Sömnproblem
Ostrukturerad
Illamående
Tunnelseende
Fysisk trötthet
Kickar på kaffe och socker

Proverna visar ett Hb på 109. Det är dit vi har kommit. Har än så länge inte fått träffa läkare. Jag önskar mig en plan. En strategi i hur jag ska klara av situationerna som just nu käns övermäktiga. 
Samtalet med psykologen väckte bara mer känslor och maktlöshet."Du får försöka ta tillvara på de små ögonblicken och se till att varva mer och fokusera på nuet där och då. Exempelvis när du går på toaletten på jobbet"
Jag ska överleva på mina toalettbesök alltså. Skämt o sido. Jag förstår tanken. Tyvärr är det inget nytt. Det är lite det jag redan gör inser jag så här efteråt. Springer på toaletten för att skärma av mig och för att andas. Tyvärr går många av de där ögonblicken psykologen pratade om åt till att trycka undan och försöka behålla kontrollen över känslorna. Jag hinner ju inte känna efter. Jag hinner inte uppleva ångesten över att jag tappat kontrollen. Det är bara att lägga locket på och fortsätta köra. 
 
#1 - Linda

Jag har samma symptom som dig.. ska prova nattljusolja... men ska också imorgon till vc o se vad dom säger. Sån inre stress hela tiden:/

Svar: Nattljusolja? Det har jag inte hört om förut. Får googla :)Så bra att du kollar upp det! Man ska inte behöva må så dåligt, det än beror på. Det har jag insett! Hoppas du får träffa någon som kan hjälpa dig.
Martina Wilhelmson