Tomten
Nu äntligen händer det grejer! Träden som vi villa ta bort är borta. Plötsligt ändrade tomten karaktär och blev väldigt luftig. Dessutom hittade jag vildhallon så vi bara måste ta hand om. Kommer bli så bra det här. Problemet är bara att jag är galet otålig. Det är ju inte klart fören nästa vår.
Dopdag
I helgen var det dop för barnens lilla kusin. Enkelt och lugnt och alla barn skötte sig exemplariskt!
Bredvid lokalen där vi fikade efter själva dopet låg en liten lekplats dit de flesta av barnen gick. Molly sprang dit på egen hand. Nu var det ju bara ett tiotal meter bort och lite äldre barn var också där, men det känns skönt att kunna släppa henne lite. Jag stod och tittade på henne genom fönstret en stund. När hon sprang dit kom en bil inkörandes bland husen och direkt skyndade hon sig till sidan och väntade. Det kändes så bra att se det. Frihet under ansvar anpassat efter barnet.Cirkeln
Det blir inte jätte mycket uppdateringar på den här sidan. Det är en av de saker jag tycker är jobbigast just nu. Att jag känner mig oinspirerad och ofokuserad. Jag mår bra av att analysera och vrida och vända på saker. Men jag hittar fortfarande inte riktigt orden. Det är svårt och ledsamt när man tappat bort en stor bit av sig själv.
Men det kommer nog tillbaka. Jag märker ju tydligt att det går framåt. Jag har fått en ny samtalskontakt via vårdcentralen. Hon är för övrigt den jag gick till för närmare 12 år sedan när jag först fick en samtalskontakt. Cirkeln är sluten kan man ju hoppas.

Förra helgen fick Fredrik och jag ett par timmar för oss själva. Får inte jätte många tillfällen att sitta ner i lugn och ro och ventilera. Fredrik är inne och jobbar 6 av 9 helger denna schemaperiod.